VERKKOPALVELUIDEN TOTEUTUKSET SUUNNITTELUSTA OPEROINTIIN

Meillä on vahvat näytöt menestyvien verkkopalveluiden kehittämisestä moderneilla web-teknologioilla. Tarjoamme sekä toiminnallisten verkkopalveluiden kokonaistuotannot että kohdennettua osaamista web-käyttöliittymien toteuttamiseen.
 • Kokonaistuotannot ja asiantuntijapalvelut

  Autamme asiakkaitamme erottumaan edukseen ja luomaan menestyvää liiketoimintaa verkossa, oli kyse sitten kuluttajille suunnatusta verkkopalvelusta tai yrityksen sisäisestä tietojärjestelmästä. Iwa Labs palvelee asiakkaitaan kokonaisvaltaisesti palvelukonseptien ja liiketoimintamallien suunnittelusta tekniseen toteutukseen ja palveluiden operointiin.

  Tarjoamme asiakkaidemme käyttöön myös pitkän kokemuksemme hakukoneoptimoinnista, käyttäjäseurannasta, verkkomainonnasta ja sähköisestä kaupankäynnistä. Kattava yhteistyökumppaniverkostomme takaa, että asiakkaamme saavat kaikki tarvitsemansa palvelut yhdeltä luukulta.

 • Dynaamiset käyttöliittymät

  Iwa Labs on erikoistunut suunnittelemaan ja toteuttamaan näyttäviä ja toiminnallisia web-käyttöliittymiä asiakkaidemme palveluihin ja verkkosovelluksiin. Olemme myös erikoistuneet visualisoimaan dataa eri jakelukanaviin ja päätelaitteille. Osaamisemme kattaa muun muassa AngularJS:n ja muut JavaScript-kirjastot.

  Kehitämme jatkuvasti toimintaamme ollaksemme paras mahdollinen yhteistyökumppani suurille toimittajille. Olemme erikoistuneet avoimen lähdekoodin ratkaisuihin kuten esimerkiksi Ruby on Rails ja PHP. Hallitsemme kattavasti laajasti käytetyt julkaisujärjestelmät ja olemme toteuttaneet käyttöliittymiä muun muassa SharePoint- ja Drupal-pohjaisiin verkkopalveluihin.

 • Mobiilioptimoidut verkkopalvelut

  Kasvava osa ihmisistä käyttää verkkopalveluja pääasiallisesti älypuhelimella tai tablet-tietokoneella. Uusien verkkopalveluiden käyttöliittymät kannattaakin toteuttaa mukautuvan verkkosuunnittelun periaatteita noudattaen "responsiiviseksi". Tällöin verkkopalvelu optimoidaan automaattisesti mukautumaaan käyttäjän päätelaitteen ruutukokoon.

  Iwa Labsin pitkä kokemus mobiilisovellusten kehittämisestä varmistaa, että pystymme suosittelemaan asiakkaillemme aina parasta mahdollista ratkaisua heidän tarpeisiinsa. Hybriditeknologiat mahdollistavat monipuolisten mobiilipalveluiden toteuttamisen ilman natiivisovellusten kehittämisen monimutkaisuutta.