IOS-, ANDROID- JA WINDOWS PHONE -SOVELLUKSET

Kehitämme mobiilisovelluksia niin markkinajohtajille kuin startupeille. Kattavan teknisen osaamisen lisäksi saat meiltä tukea konseptin hiomiseen, analytiikkaan ja kasvun optimointiin.
 • Paikkatiedon mahdollisuudet

  Iwa Labsilla on vuosien kokemus paikkatietoa hyödyntävien palveluiden kehittämisestä. Referenssejämme ovat muun muassa skeittareiden spottitietokanta Spot Digger, toimitilamarkkinapaikka Tiloja.fi ja Geologian tutkimuskeskuksen hakupalvelu. Kaikissa näissä palveluissa paikkatieto on käyttökokemuksen ytimessä.

  Autamme asiakkaitamme hyödyntämään paikkatiedon mahdollisuudet omassa liiketoiminnassaan sekä mobiilisovellusten että mobiilioptimoitujen verkkosivujen kautta. Kokeneilta ohjelmistokehittäjiltämme syntyvät natiivisovellukset iOS-, Android- ja Windows Phone -ympäristöihin. Tämän lisäksi tarjoamme asiakkaillemme myös web-teknologioilla toteutettavia hybridisovelluksia.

 • Jatkuva yhteys käyttäjiin

  Johtavat sovelluskaupat, Applen App Store ja Google Play, tarjoavat käyttäjien ladattavaksi satojatuhansia sovelluksia. Kun useimmat kuluttajat käyttävät älypuhelimillaan kuitenkin aktiivisesti vain alle 10 eri sovellusta, on haasteena saada juuri oman sovelluksen käyttö muodostumaan tavaksi.

  Oikein käytettynä push-viestit ovat yksi parhaista tavoista pysyä jatkuvassa yhteydessä käyttäjiin.  Hyvä push-viesti on kohdennettu, relevantti ja viihdyttävä. Iwa Labsilla on laajasti kokemusta eri tyyppisten mobiisovellusten toteuttamisesta. Teknisen toteutuksen lisäksi me tarjoamme asiakkaillemme tehokkaan ja toimivan push-viestilogiikan määrittelyyn, testaukseen ja jatkokehitykseen.

 • Kasvun optimointi datan avulla

  Mobiilisovellusten ylitarjonta on johtanut tilanteeseen, jossa vain parhaat ja tunnetuimmat sovellukset saavuttavat liiketoiminnallisesti merkittävän määrän aktiivisia käyttäjiä. Oikeilla analytiikkatyökaluilla, kuten esimerkiksi Mixpanel tai Flurry, uuden mobiilisovelluksen julkaisija voi kuitenkin nopeasti oppia millaiset käyttäjät käyttävät tai eivät käytä sovellusta.

  Käyttäjien ja käytön analysoinnista saatava data varmistaa, että sovelluskehitystyössä keskitytään nimenomaan niihin asioihin, joilla on merkitystä mobiilisovelluksen käyttöasteen kasvattamisessa. Iwa Labsilta saat hankittua sekä yleisimpien analytiikkapalveluiden tekniset integroinnit että koulutuksen analytiikan tehokkaaseen hyödyntämiseen osana liiketoiminnan kehittämistä.