• Rasmus Roiha Ohjelmistoyrittäjät ry:n toimitusjohtajaksi

    (iwaweb)

    Iwa Labs:n perustajiin kuuluva Rasmus Roiha on nimitetty Ohjelmistoyrittäjät ry:n toimitusjohtajaksi 21.5.2012 alkaen. Ohjelmistoyrittäjät ry on sitoutumaton innovatiivisten ja yrittäjähenkisten ohjelmistoyritysten johdon yhteisö. Toiminnallaan yhdistys muun muassa kannustaa ohjelmistoalan yrittäjyyteen, nostaa alan profiilia ja näkyvyyttä julkisuudessa sekä kehittää jäsenyritystensä liiketoimintaa.

    "Jokainen Suomeen vaurautta ja työpaikkoja luova sekä osaamista edelleen kehittävä yritys on sankariteko, jollaisia me tarvitsemme lisää. Ohjelmistoyrittäjät ry:n toimitusjohtajuus on loistava mahdollisuus olla mukana raivaamassa tietä uusille menestystarinoille”, Rasmus kuvaa.

    "Rasmuksen osaaminen ja monipuolinen kokemus antavat hänelle erinomaiset eväät tarttua tähän uuteen mielenkiintoiseen tehtävään. Yhdistyksenä Ohjelmistoyrittäjät ry edustaa ja ajaa juuri niitä asioita, jotka ovat merkityksellisiä jokaiselle suomalaiselle ohjelmistoyritykselle", Iwa Labs:n operatiivisena johtajana 21.5. aloittava yrityksen osakas Kare Souru kommentoi. "Koko Iwa Labs:n tiimi toivottaa Rasmukselle onnea ja menestystä uudessa tehtävässä!", Kare jatkaa.

    Vaikka vastuu päivittäisestä liiketoiminnasta siirtyy muille, jatkaa Rasmus yhä Iwa Labs:n osakkaana ja hallituksen puheenjohtajana.